Archive:  June, 2013

Home » 2013 » June
patate te pjekura

Patate te mbushura

In Perime On June 8, 2013 0 Comments

Fillimisht fusim patatet ne furre 200 grade te mbeshtjella me leter alumini secila per rreth 45 minuta. Pasi i nxjerrim nga furra ju heqim letren e aluminit dhe… Read More »